Direktlänk till inlägg 19 juli 2008

Röd solhatt.

Av Persilja - 19 juli 2008 09:25

Äntligen har jag fått tag i min älsklingsperenn!!! Har letat men bara fått tag i andra kulörer. Nu har jag fått den i den färg som är vackrast i mina ögon. Röd/rosa!

Den kallas röd solhatt eller röd rudbeckia, men den är ju mer rosa.

Den är sååå vacker och blir hög och fin. Hoppas den tar sig nu hos mig i mitt blåshål till trädgård.

 
 
kardemomme

kardemomme

19 juli 2008 11:55

Rød solhatt ER virkelig vakkert! Jeg har faktisk en eneste enslig blomst av den i bedet mitt!
Jeg har alltid flytende solhatt i min apotek-kasse! Hvis vi kjenner at det er forkjølelse på gang, blander jeg noen dråper i et glass med vann og drikker..
Jeg er HELT sikker på at det hjelper!!! Er aldri langvarig forkjølet lenger!

http://husetvedbekken

 
mamma2

mamma2

19 juli 2008 12:07

Vilken härlig blogg du har, så fint du skriver och så fina bilder du lägger ut. Länkar gärna till dig om det är ok!
Om jag har förstått rätt så har du också ett hus med trädgård, kul!

http://mamma2.bloggagratis.se

 
maloppa

maloppa

19 juli 2008 14:46

En av mina favoriter oxå, syrran har en stor rugge som jag ska få kapa bara jag fixat rabatter som den kan stå i. Så otroligt magnifik och ståtlig, för att inte tala om färgen - älskar rosa. Har köpt en himmelsblå daglilja på skåneresan, häromdagen slog den ut och då var den gammelrosa. Gjorde ju inte så mycket även om jag gärna ville ha en blå.

http://maloppas.tradgardsblogg.se

 
mj

mj

19 juli 2008 17:08

Mycket fin, det håller jag med om. De som vi planterade överlevde dock bara något år. Vet inte riktigt vad det berodde på...kan möjligen berott på att vi hade en pool strax intill det året och ungarna stänkte förståss rätt mycket klorvatten. Men visst var de fina så länge de hängde med.

http://mj.bloggagratis.se

 
Ingen bild

IT-mamman

19 juli 2008 22:28

Bara du inte äter för mycket av den.... Giftig! Men den ingår i Enchinacea (tror jag) och det brukar hjälpa när en förkylning är på G. Men mixtra inte själv. Jag gillar din blogg för mycket. Och dig. Vill ha dig kvar.

 
Synne

Synne

20 juli 2008 07:10

Den är fin. Här i nabolandet så används den mycket mot förkylningar.
Pröva om du blir förkyld.
kramen synne.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se