Direktlänk till inlägg 7 november 2008

Jag vet!!!

Av Persilja - 7 november 2008 20:54

Jo, jag vet, jag borde sitta i soffan och mysa med familjen, men nu är ju mitt syrum och min dator i vardagsrummet så jag är ju med de iallafall liksom. Kanske inte fullt närvarande men nästan. Jag myser. I vardagsrummet. Bara inte i soffan.

Istället rotade jag igenom min garderob i desperat jakt på kläder. Insåg att jag har massor av kläder som jag aldrig använder. För korta, för konstiga, för...ja allt är bara fel. Men ändå ligger de där. Så innan jag slänger eller ger till Röda Korset så tänkte jag försöka mig på att sy om dem till nya plagg. Är sååå inspirerad.

Som här, den asigt fula prickiga blusen som jag haft kanske 2 ggr och den för stora kjolen som har så vackert blommönster. De två kanske kan bilda en ny enhet...?


Och den fula gula klännignen som jag haft en gång innan jag såg ett foto på mig i den och så var den förstörd...Den kanske kan få ett nytt liv ihop med en ganska kär beige blus som jag inte haft på länge.Och min älsklingsrandiga trekvartströja som känns lite kort i midjan (har midjan växt eller?) den kan få ett nytt liv med en annan randig tröja som gått sönder upptill. De har lite olika struktur så det kan nog bli fint.Och det fina stickade halterneck linnet som jag aldrig haft på mig för att jag inte ser klok ut i den modellen eftersom jag helt enkelt inte ser klok ut i kläder som man inte kan ha bh till. Ihop med en gammal favorit i passande limegrön färg kan den kanske  få nytt liv.

Och min NoaNoa tröja som jag köpte alldeles för dyrt har jag inte haft hjärta att slänga fast den känns för kort, den ska jag förlänga med ett linne som jag alltid gillat.Och så en blus från Indiska som aldrig varit fin på mig, fel modell, den får ett nytt liv ihop med en tröja som är jättefin upptill men nedtill har någon konstig form så att den bara åker upp och upp och man får dra och dra i den.

Hoppas mina idéer går att förverkliga. Ibland vill det sig, ibland inte. 

Till verket!


 
 
Cel'Dara

Cel'Dara

7 november 2008 21:24

Lycka till med knåpandet!
Kombinationerna ser fina ut i alla fall. :-)

http://celdara.blogspot.com

 
Lucia

Lucia

7 november 2008 21:38

Men å vilken bra idé!!! Jag har också flera plagg som jag vägrar slänga för att tyget är fint men modellen suger. Ska genast kolla igenom garderoben (HA garderob! Vad säger jag vi haaaar ju inga garderober!!!) min klädställning och mina klädhyllor menar jag. Nu känner jag inspiratiooooooon! Tack snälla Persilja! Du har lagt in så himla mycket i bloggen de senaste dagarna så jag hinner inte med att kommentera, men jag slukar allt med stort intresse! Som vanligt : )

http://www.lucia.bloggagratis.se

 
Ansan

Ansan

7 november 2008 21:42

Hej,
Tack, va kul att du tyckte vårt sovrum var fint! Vad glad jag blir. Jaa, du, snön kom förra helgen, inte så mycket men det ligger kvar än i alla fall.
//Ann

http://att-trivas-i-brattfors.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

7 november 2008 21:43

Så spennende med re-design!!!!! Lov oss at du viser resultatet! Ha en finfin helg, Persilja! Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Lisan

Lisan

7 november 2008 21:57

Gud va smart du är, de där kommer ju att bli skitcoolt. OddPersilja, liksom.

http://www.grisstian.blogspot.com

 
Gry

Gry

7 november 2008 22:33

Haha... flera än mig som är social BREDVID familjen, hihi.. Har lagt ut lite fredagsstämning från mitt hem, sen ville jag bara in till dig och kolla om du hade någonting nytt sen senast (typ i eftermiddags...) och det hade du! Tack!

Måste kolla igenom Verkstan lite, för jag tror kanske jag behåller sminkväskan själv och beställer någonting annat till mamma. Kanske. Måste spana in lite. Sen kommer det kanske mera nytt framöver??

Ha en fortsatt mysig kväll!

Kram

http://www.baragry.blogspot.com

 
Tant Grön

Tant Grön

7 november 2008 22:43

Gu va spännande, ser verkligen fram emot att få se resultaten, kan ju inte bli annat än fantastiskt! :-)

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Tilda

Tilda

8 november 2008 16:03

Wow! Vad snyggt!
Superfint blev det ju - älskade tröjan högst upp!

http://www.sweetcolorful.blogspot.com

 
Synne.

Synne.

8 november 2008 16:52

Så mysigt det såg ut med alla ljus på bordet.
Får nog bli nått sånt ikväll här med.
Det där med kläderna vet jag du fixade.
Ha det bäst.
Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards