Direktlänk till inlägg 31 december 2008

Voilá!

Av Persilja - 31 december 2008 10:36

Ja, det bidde en mössa. Det var på håret att den blev för smal, men ylle töjer sig så den passade efter en stunds töjande.

Hon gillade den! Hurra!

Här stormar som attan. Strömmen kommer och går. Spadar, stegar och andra ganska tunga saker dansar runt på isgatan på gården. 

Vårt hus blir väldans nedkylt så fort det blåser lite så nu när det stormar mycket blir det intressant att se vilka bottenrekord vi når. Det brukar hålla sig kring 14 grader. Risk för ännu lägre alltså. Vi eldar och försöker hålla vardagsrummet varmt men det blir nog till att klä sig varmt och ha yllesjalar och yllesockor redo för nyårsgästerna...

 
 
kardemomme

kardemomme

31 december 2008 11:44

Heisann Persilja :)Eller "god morgen" må jeg nesten si for vi har akkurat stått opp her..Har bare satt kalkunen i ovnen før jeg satte meg foran pc-en med kaffekoppen..
For en herlig lue du har laget til datteren din!!! Super farge og morsom design..Ser at datteren din er fornøyd :)Det er så koselig å sitte med garn og strikkepinner eller heklenål..Jeg sitter sjelden uten å ha noe i hendene enten vi kjører bil eller ser på tv..Så flott at du fant inspirasjon hos Gitte Brandt..Det gjorde nemlig jeg også ;)
Da jeg så den røde blanka trappa tenkte jeg egentlig på deg :)Nå ser jeg at du planlegger å male hvitt men jeg synes det blanke røde er så fint! Ønsker deg og familien en fin nyttårskveld og et godt nytt år alle sammen! Stor nyttårsklem fra Kardemomme :)PS! Nyttårsforsettet mitt er å være flinkere til å kommentere hos dere andre..Nå i jula har det blitt dårlig med respons fra meg..KLEM

http://husetvedbekken.bloggagratis.se

 
susanne

susanne

31 december 2008 12:13

huu vad kallt.. det jag förstått med så långa gårdar typ norrbottensgårdar ni har ,så brukar många lyfta timmringen och göra en helguten grund just för att behålla värmen.. men det är en stor kostnad tyvärr..
vi har storm vi med och vist är det lite kallare när det tok stormar men är tacksam för våra 20 grader tyvärr kan vi inte elda på över våningen när det stormar för det slår ner i skorstenen så det får bli endast i köks spisen och hoppas det bedarrar så alla får upp värmen !! ett riktigt gott slut och ett mycket godare nytt 2009! önskar vi härifrån ett hårt stormande västerbotten!

http://supermamman.bloggagratis.se

 
m a r i a k o d e n

m a r i a k o d e n

31 december 2008 12:14

Gott nytt år på dig å de dina.......=)
Hörs nästa år!!
;)

http://www.mariakoden.blogg.se

 
Pippi

Pippi

31 december 2008 14:06

Snygg mössa på snygg tjej :) Hörde på radion om träd som blåst ner över vägarna vid kusten - hoppas att det inte blir fullt så illa just hos er och att huset inte ska bli helt utkylt.. Ha ett gott slut och ett gott nytt!

http://langstrump.wordpress.com

 
helen

helen

31 december 2008 21:25

ett riktigt gott nytt år på dig och din familj.
kram

http://gussilago

 
Synne

Synne

1 januari 2009 05:18

Storm ja....
Jag vill uppleva en riktig storm på sunnmöre snart igen.
Här blir det aldrig så som på kusten.
Fin den där luvan blev hörrö....
Hoppas ni finner igen alla saker som blåser runt.
Kallt inne ja....
Kan skriva under på det.
Haft 14 i dag. Trots både centralvärme och olje eelement....
Men vad gör väl det om hundra år..
Ha nu en riktigt fin nyårsdag, med konsert från Wien och backhoppningen....
Viktigt det sjö.....
Kramen Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Lotta

Lotta

1 januari 2009 10:34

Ett riktigt Gott Nytt År!

http://www.landsronningen.com

 
Ingen bild

Eva P

1 januari 2009 11:39

Jättefin mössa, din dotter passar superbra i den lila färgen!
Tack för alla fina blogginlägg du gör, jag ser framemot att få läsa din blogg även 2009!
Det är så himla kul att du skriver VARJE dag! Ser med spänning framemot alla dina härliga och vågade heminredningsider´. Jag har sagt det förut men gör det igen, jag är beroende av Fyrabarnsmammans blogg! TACK för att du skriver! Hoppas du och din fam. får ett underbart bra 2009!
Nyårskram Eva P

 
Ingen bild

Persilja

2 januari 2009 00:01

Kardemomme: Du FÅR inte ha dåligt samvete om du inte hinner skriva kommentarer. Då blir det jobbigt för dig. Det är inget måste! Du skriver alltid så rart och långt att man nästan själv får dåligt samvete. Vi kan väl lova varann att det är okej att kika in och hälsa på UTAN kommentarer ibland också! Deal! Eller hur? Kram!

Susannne: Vårt hur blir bara kallt vid blåst. Inte annars. Det är inte via grunden det är kallt utan via väggarna. Förra ägaren som tilläggsiolerade använde en massa tjock isoliering men ingen vindpapp så det är itne så konstigt...God frotsättning!

Mariakoden: Tiller också. OCh jag hoppas att 2009 är året då Kurren släpps in i högborgen Mariakodens hus! :D

Pippi: Har hårdbevakat vår gamla rönn som är gisten och torr. Men den höll...
Gott nutt år!

Helen och Synne och Lotta: Gott slut till er också!

Eva P: Jag får nästan citera KarlBertil Jonssons pappa här: Det var banne mig det finaste jag hört sen jag konfirmerades. Hihi. Tack för de rara orden. De värmde ända in i själen!

Lotta

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards