Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

Djupt nere i en mörk dalgång med bara uppförsbackar runtom...

Av Persilja - 23 februari 2009 07:00

Sinande blogglust?

Ja, vem vet. Just nu känns det som att jag inte har ett skvatt intressant  att säga. Att jag inte kan visa en enda bild på vårt hem utan att gå över gränsen. Innan ni som läser skriker "men hallå- det där har vi redan sett- det där har vi redan hört". 

Sen inser jag hur fel de där tankarna egentligen är.

Vem bloggar jag för egentligen?

För mig själv eller för alla läsare?

Svaret måste ju bli för mig själv

För att jag tycker att det är roligt, för att det är ett behov hos mig. För att det ger mig energi.

Sen är det förstås samspelet mellan er läsare och mig som gör det roligt. Alla ni som orkar skriva en rad och ge respons, ni är verkligen guld värda. Det är ni som bjuder på er själva som ger mig den där energin. Om ni visste hur glad jag blir när jag ser att jag fått någon kommentar.

Det är verkligen GULD!

Men så kommer man till såna här stunder i bloggcykeln där man känner att man bara är en enda stor upprepning. 

Där arkivet i bloggen räcker för den som vill läsa, för jag har inget mer att komma med. 

Så kan det kännas. 

Slut som artist!

Kan vädret påverka? Det är snöstorm-snön flyger horisontellt i luften, huset är nedkylt, jag vet att jag måste skotta fram garaget för att kunna köra barnen till skolan. 

Kanske är det bara det? 

Vem vet.

Jag antar att I´ll be back. 

Fast med vad? 

Mer klagolåt?

Mer bilder på mitt sunkiga hus och mina muffiga tankar.

Nä, vet ni vad, jag börjar ana vad det är.

Just det.

PMS.

I guess?


 
 
stort och smått

stort och smått

23 februari 2009 07:21

Kan nog vara en tillfällig svacka, som vi alla har ibland. Jag kan bara tala för mig själv, men jag älskar att se bilder från ditt hem! Ditt och Supermammans hem är bara så underbara! Jag tröttnar nog aldrig på att titta på bilderna!
Men jag förstår dig, man tänker lite på läsarna trots att man bloggar för sin egen skull!
Inte mycket till smarta svar från mig inte! *skratt*

http://agneta.bloggagratis.se

 
Lotta

Lotta

23 februari 2009 07:37

Fortsätt blogga du, lite PMS svackor har vi allihop, mer eller mindre, det är så spännande att läsa om dina projekt, och jag blir i alla fall inspirerad!
Och visst är det så, man bloggar för sin egen skull och komentarerna, responsen är ju bara en bonus.
Här kommer bonus!
Kram kram Kram!

http://www.pillargontanten.blogspot.com

 
susanne

susanne

23 februari 2009 07:59

när du skottat fram bilen kör och köp massor av god choklad.. kanske inte blir bättre men bra mycket roligare--

http://supermamman.bloggagratis.se

 
maloppa

maloppa

23 februari 2009 08:10

Man kan inte vara på topp jämnt, har själv haft en lång svacka och just nu är jag bara så trött på min sprillans nya dator. Känner inte igen den, alla mina gamla kända program och inställningar är borta. Uppdateringen på bildhanteringsprogrammet är helt koko, jag har inte haft tid att sätta mig in i det så till dess blir det inget bloggat alls. Suck! Hatar ny teknik, det ska bara fungera och enkelt ska det vara...
Är ledig några dagar med stora sonen som är nere på sportlov så jag ska försöka sätta mig in i programmet snarast.
Ha alltså inte dåligt samvete utan njut av pausen och odla din kreativitet - Kramar!

http://maloppas.tradgardsblogg.se

 
klara

klara

23 februari 2009 10:54

Visst bloggar man för sig själv men man kan ju aldrig komma undan att man ändå bryr sig om vad andra tycker! Jag tror absolut på chokladintag- dessutom kan det väl inte vara helt fel vid PMS :D

Ha en bra dag
Kramar från Malmö (utan snö!- vilket vi tycker är trist!)

http://pippivogel.blogg.se

 
Eva

Eva

23 februari 2009 11:09

Vet du vad, i natt när jag inte kunde sova av min förkylning så hittade jag din blogg och jag blev glad och bubblig! Kändes helt rätt med ditt tapetserande på möbler har verkligen haft den tanken att jag ville göra och se sådant länge och nu får jag en beskrivning av hur man gör av dig! Super! Och dina kreativa projekt med möbler och tips från andra sidor är kul att följa. Så ha en down men välkommen tillbaka när det är känns kul igen! Tack för en fin sida!

http://www.storalilla.se

 
Gry

Gry

23 februari 2009 12:38

Ät chocklad, kolla på såpor på tv, läs en blaska, lyssna på favoritmusiken, knyt lite bollfrans i håret. Ja, gör vad du vill bara du inte blir borta för länge!!

PUSS ;-)

http://www.baragry.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

23 februari 2009 13:07

Heisan Persilja!
Å, neida du er ikke ferdig som artist!
Vi vil jo ha med farverike, levende , idefulle, kreative Persilja med alle sine påfunn, farvesterke stunts, sterke meninger eller stille refleksjoner. Det er nok den forbaskede pms`en din som herjer i kroppen igjen. Apropo bilder fra hjemmet ditt, jeg blir aldri lei av å se bilder fra et sååå
pulserende og herlig hjem. Det er faktisk det jeg liker aller best å se.
Ha en dag med oppsving! Jeg sender magisk tryllestøv til Nord- Sverige! Tryllestøv med energi og glede. Stor klem fra kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Jenny

Jenny

23 februari 2009 13:07

Du ska veta att du förgyller min vardag! Kan jag då ge tillbaka, om så bara en gnutta, av den glädjen så gör jag givetvis det!

Kanske lyser solen imorgon igen och bara vetskapen om det brukar för mig skingra några moln på dagens himmel..

http://mammajenny.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Eva P

23 februari 2009 14:49

Håll ut! Hoppas att det "bara" är PMS! För det skulle bli så tråkigt om du inte fortsätter med bloggandet!!!! (Tänk på att jag är beroende)
Jag tröttnar INTE! Visst kan man gå tillbaka i arkivet men det gör man ju nästan aldrig. Du lovade ju att inte lägga ut fler bilder på ditt tapetserande, men varför inte, gör det det! Om du tycker det är kul att pimpa upp saker o ting så vill ju vi ABSOLUT se före o efter bilder!! Jag tror inte att vi tröttnar, vi vill se mer!!! jag håller med föregående "talare" du förgyller min vardag!!!:)
Självklart ska det kännas bra för dig!
Kram från en som hoppas på att det "bara" är pms
Eva P

 
AnnelieH

AnnelieH

23 februari 2009 15:29

Jag har inte nämnvärt lika många besökare som du men jag känner ändock igen mig. Försök hitta spåret inom dig och känn ingen prestationsångest. Du är du och här för dig. Vi andra är bara en bonus..kram på dig!

http://www.metrobloggen.se/annelieh

 
Ingen bild

Elisabeth

23 februari 2009 15:53

Hej!
Ditt hus är inte alls sunkigt, utan väldigt inspirerande att titta på! Förstår inte hur du kommer på alla bra, roliga ideèr! Dessutom är du modig i ditt färgval! Älskar att läsa din blogg! Stor kram!!

 
Ingen bild

ulrika

23 februari 2009 16:17

Kan nog förstå vad du menar. Men ingen blir så less på mig som jag själv (ibland). Det är nog samma för dig. Du hör ju dina egna tankar vareviga dag och ser samma nuna i spegeln ;) Och så PMS på det.... Vart kan det leda, mer än till en tillfällig leda. Om det är någon tröst så gillar jag din blogg mycket och den är en liten ljusglimt i mitt vardagliga liv. Och jag lovar! Jag är den första att säga till om du börjar tackla av! KRAM!

 
Ingen bild

Lotta

23 februari 2009 18:24

NEEEJ Persilja! Du får aldrig sluta blogga.Det är så härligt med all färg, jag känner mig som en riktig fegis jämfört med dig. Men det ger mig inspiration och jag vågar mer och mer.
/LOTTA

 
Stora E

Stora E

23 februari 2009 19:22

Nu har jag kollat in SMHI och på onsdag får du sol över ditt hus. Gå då ut och njut på en lååååång promenad... Förhoppningsvis saknar du oss då lika mycket som vi saknar dig - och vips kommer blogglusten tillbaka. Kram till dig!

Glöm aldrig bort vilken enorm inspirationskälla du är!

http://www.mammanihuset.blogspot.com

 
maria/frøkenfryd

maria/frøkenfryd

23 februari 2009 19:49

Du bloggr først og fremmest for dig selv, og ale vi der kigger med, kommenterer, dømmer og ER her - er du uundværlig for.
Fortsæt med dine billeder af familie og hjemmet. Med billder af alle dine projekter, på godt og ondt. FORTSÆT - for jeg tror det er det du gerne vil inderst inde. Men du, det er lov at tage en pause også iblandt, og mon ikke det er pms-monstret der spiller op til dig.
Spis en god chokolade, gå ud i skoven og råb "Dit lede pms-monster, vig bort. For jeg er Persilja, og jeg er UNIK" ;-)

KLEM Maria.

http://marias-sted.blogspot.com

 
trollpackan

trollpackan

23 februari 2009 20:39

Sådana svackor har vi nog alla lite till mans då och då, skulle tro att du tar nya tag om några dagar;) Kanske bara behöver en liten bloggpaus, eller så är det PMS och då är det ju över om några dagar iallafall.

Kramen på dig!

http://www.trollpackan.se

 
Helena

Helena

23 februari 2009 20:47

Du är min "bli gladblogg" älskar ditt färgglada hus! Deppdagar tycks vi ha
lite till mans, men det bästa är ju
att de går över.

http://skogsmyrans.blogg.se

 
Ingen bild

KATYA

23 februari 2009 22:05

HEJ Jag letar som en galning efter bollfrans på meter! Är det du som har allihop? Har du tips var jag kan köpa dem?

 
Helena

Helena

23 februari 2009 22:19

Du har en skön blandning på din blogg.... En go stämning som smittar av sig. Och så skriver du tidigt på mornarna så att man kan få lite ny trevlig läsning till morgonkaffet!:D
Jag har börjat snegla mig runt efter saker i huset att provtapetsera på!!!!!!
Sen vete katten om man alltid behöver vara så rasande intressant.... Jag är rätt ego med min blogg. Ser det som ett sätt att dokumentera min vardag på oxå. Har liksom du fyra ungar så det är väl inte alltid så himla flärdfullt....., men det är rätt kul att kunna klicka sig tillbaka och se vad som hände för flera månader sedan...., och vad som rörde sig i den lilla mammahjärnan då. Keep on blogging! Kraaaammmmm!

http://www.svenserud.blogspot.com

 
Ingen bild

Weronica

23 februari 2009 23:23

Du får klaga, tapetsera mera,trilla-ner-för-trappan-ihop-med-dammsugaren (kissade nästan ner mej av det inlägget) visa samma bilder 1 miljard gånger...göra vad du vill...vi behöver dej å dina roliga å galna upptåg, dina tankar och funderingar!!! SÅ ROCK ON!!!Kramkram :))

 
Camilla

Camilla

24 februari 2009 01:30

Hej! Jag har nyligen hittat hit och blir så inspirerad! Jag hoppas med egoistiska motiv att du inte tappar musten. =)
Jag har nu tapetserat en presentpappershållare som jag visar på min blogg och då har jag länkat till dig, hoppas det är okej?
Kram!

http://hattematte.blogspot.com

 
bohemian

bohemian

29 maj 2010 13:57

Hejsan!Har skrattat .Familjen undrar vad jag håller på med. Roligt att läsa om någon som är som mig.Syns inte på mitt hem då vi flyttat en hel del.Och ej hunnit skifta färg mer en gång på ett år.Vi har oxå haft tre 90 sängar på rad.Älskar den skarpa cerise/rosa färgen har du blandat den själv? Och rödblommiga lampan i köket ovan bordet.Har gått igenom dina sidor till hitt sen igår ibland bara skumläst.För vill se allt och ögonen gått ihop haha...
Bohemian

http://laboheme

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards