Direktlänk till inlägg 27 mars 2009

Bildernas bild.

Av Persilja - 27 mars 2009 09:26

Ibland hittar man såna bilder som får hjärtat att dunka hårt av lycka och spänning. Det behövs inte så mycket, bara att det är rätt för just mig. Idag ramlade jag in på en blogg som fick mitt hjärta att slå volter. Alldeles särskilt denna bild:

Jag vet inte vad det är riktigt, kanske att det är en av mina favorittapeter i trappen och så den coolaste tavla ever gjord med bland annat mitt favoritinslagspapper.
Kombinationen, allt. I love it!

Klicka på bilden så kommer ni till bloggen!

(Tack Tant Grön för klickkunskapen.)

 
 
maloppa

maloppa

27 mars 2009 10:59

Fniss, tänk va vi tänker olika. Min första reflektion var att däremellan gliporna glider ju ett barn emellan jättelätt och kan skada sig allvarligt i fallet!!!
Sedan såg jag den läckra tapeten o tavlan. Hrm, är nog lite yrkesskadad eller vad tror du?

http://maloppas.tradgardsblogg.se

 
Tant Grön

Tant Grön

27 mars 2009 11:09

Nej, jag sviker aldrig min gröna färg, men jag har en hel drös med färger som kommer på andra plats, hi, hi. Ledsen att göra dig besviken, ingen piffing hos mig denna vecka, det har varit för mycket på kvällarna för att orka med det. Vilken tjusig blogg du har hittat, där fnns det mycket roligt och inspirerande :-)

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

27 mars 2009 12:32

maloppa: Jo, en bra yrkesskada. Min man hade också först sett det där och min äldste som men han hade sett det ur husdjurssynpunkt.

Tant Grön: Jo, jag också, är otrogen med andra...
Synd-men den som väntar på nåt gott (piffing hos tantGrön) väntar aldrig för länge...:D

 
Ingen bild

Saerla

27 mars 2009 16:58

Älskar också tavlan och placeringen inte minst! Ang tapeten så är den väldigt lik min eftersökta Rusta-tapet fast i annan färgställning förstås. Har du fortfarande inte använt din? Skulle du kunna tänka dig att sälja din bit iaf? Bara om du abs inte tror att du kommer använda den..

 
Tant Grön

Tant Grön

28 mars 2009 00:19

Jag blev störtförälskad i den tapeten! Säg inte att det är den från rusta som är slut???

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
SaraMay

SaraMay

30 mars 2009 16:09

Hej, va kul att du hittat och länkat min blogg!! Har varit bortrest så jag har inte hunnit kommentera.

Papperet i bakgrunden på tavlan föll jag för direkt, kommer från Åhlens, köptes för ett år sen men jag tror det finns kvar.
'Tapeten' i trappen är egentligen inte någon tapet utan ett mönster målat på väggen. (i ett svagt ögonblick tyckte jag det vore en roligare idé att måla än att tapetsera, vilket jag ångrar nu, 3år senare, när det fortfarande inte är helt klart) Medaljongmönstret hittade jag 2006 i någon tapetkollektion, vet tyvärr inte vilken. Men ja, det är samma som rusta säljer nu!

Ang trappräcket som så många reagerat på. Jag är snickare så jag är mycket väl medveten om vad bbr säger om trappräcken. Huset är byggt på 1800talet och jag har inga planer på att göra om det då jag vill behålla så mycket i orginalskick. En idé ifall det någon dag skulle flytta in ett barn i huset är att göra som det var då min farmor bodde där, hon hade plastmattor fastnubbade på insidan (vilket syns på före-bilden i min blogg). Katter har jag, och dom har hittills förstått att man inte ska hoppa ut där. :)

http://www.saramay.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards